in-house coach
& in-company counselor

christophe-hautier-902vnYeoWS4-unsplash.

Als organisatiepsycholoog, coach en counselor draag ik bij aan HR door mee te denken en werken in de ondersteuning van medewerkers.

Richting de organisatie en het personeel sluit ik als neutrale buitenstaander in alle vertrouwelijkheid aan bij de ontwikkel behoeften. Daarin bied ik deskundige en meetbare begeleiding aan in thema's als persoonlijk leiderschap, vitaliteit, bewustzijn, werk-privé balans, competentie ontwikkeling, energie management, emotie & stress regulatie, en re-integratie.

verander programmas op maat

chris-lawton-c0rIh0nFTFU-unsplash.jpg

Mijn achtergrond als senior project manager van diverse ontwikkel programma's combineer ik met mijn kennis en ervaring van verschillende beproefde methoden voor verbinding en verandering.

Vertrekkend vanuit behoeften, waarden en mogelijkheden ondersteun ik in het bouwen en uitvoeren van een breed verander programma, verbindende dagen, weekenden en/of expedities.

Ten alle tijden lever ik maatwerk op basis van vooraf gedefinieerde doelen en met oog voor proces.  

cirkel gesprekken

tirza-van-dijk-hbwdmqcmP6k-unsplash.jpg

Verandering is niet altijd nodig voor groei. Soms is stilstaan in het hier & nu en een beweging naar binnen belangrijker. Om vervolgens te delen wat er leeft, enkel om te verbinden met jezelf en anderen.

In een speciaal gecreëerde cirkel, waarin iedereen nieuwsgierig luistert naar diegene die spreekt vanuit het hart, kunnen zonder oordelen, adviezen en puur invoelend, persoonlijke belevingen door de groep gehoord en (h)erkend worden. 

Deze cirkels werken het beste rond een kampvuur, maar elders of online gaat ook goed. Gecombineerd met meditaties, ademwerk en visualisaties kunnen specifieke thema's besproken en belicht worden.
 

Samenwerken?

jessica-furtney-zhqD0tw1peA-unsplash.jpg

In je eentje ben je sneller, samen kom je verder. Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen, ideeën en uitdagingen. Iets creëren wat ten dienste is van anderen beleef ik als een inspirerend avontuur en ik onderzoek met plezier mogelijkheden om mooie verbindingen te maken. 

 

Met welke gedachte of vraag je ook speelt, laat het me hieronder weten, en ik beantwoord je zo snel mogelijk.